Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar boot huren voor uw bedrijfsuitje op het water? Op partyjacht Viking vindt u de ruimte om samen met uw collega’s op het voordek te genieten van een prachtige, afwisselende omgeving. Kiest u voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam of voor een vaartocht over het IJsselmeer, langs Pampus, IJburg en Durgerdam.

Laat u zich inspireren voor uw personeelsuitje door één van onze arrangementen op Viking partyjacht en vraag direct een offerte aan info@hollandrivertours.nl

Puur genieten op het water

Met een verassend bedrijfsuitje op een boot zorgt u voor uw belangrijkste bedrijfskapitaal; uw medewerkers. Een personeelsuitje is een mooie gelegenheid om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Tijdens de vaartocht kunt u samen genieten van de veelzijdige cateringmogelijkheden. Wat denkt u van versgebakken appelgebak, heerlijk fingerfood, een uitgebreid buffet of zelfs een complete barbecue aan boord.

Viking Partyjacht

Viking Partyjacht is een sfeervolle, exclusieve evenementenlocatie op het water voor maximaal 35 personen. De Viking heeft een ligplaats in Jachthaven Twellegea aan de Nieuwendammerdijk In Amsterdam Noord. De jachthaven is vlak bij de Ringweg en de Zeeburgertunnel gelegen en er is gratis parkeergelegenheid bij de ligplaats van het schip. Vanuit de haven bent u direct op het IJ en binnen korte tijd in het centrum van Amsterdam. Bekijk op uw gemak de talloze mogelijkheden en prijzen voor een vaartocht op de partyjacht Viking.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN