Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten:

40 jarig huwelijksfeest

Geplaatst door: Truus Tiel op: 08-09-2014

7 september 2014 hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd met een boottocht over o.a. De Vecht. Het was een fantastische dag waarbij we door jullie crew helemaal in de watten gelegd zijn. Het was boven verwachting.

Verjaardag

Geplaatst door: Ineke Steman op: 25-08-2014

Zaterdag 23 augustus mijn 65e verjaardag gevierd op de Margaretha met een gezelschap van 30 personen. Zeer vriendelijke en professionele bemanning en verzorging. Mooie route en goede catering. Complimenten van ons hele gezelschap aan Peter en zijn bemanning.

70ste verjaardag om nooit te vergeten

Geplaatst door: Yvonne op: 10-06-2014

zaterdag 8 juni 2013 heb ik met 25 gasten mijn 70ste verjaardag gevierd op de Margaretha. Ik heb gekozen voor de 5 uur durende tocht. Het is een super geslaagde middag geworden op een prachtig schip, dat heel rustig door het water klieft. De catering was geweldig. Heerlijk gegeten en gedronken; alles heel relaxed geregeld aan boord door de kapitein en de twee fijne meiden van de bediening. Ik heb alleen maar geweldige reacties van iedereen. Het enige wat men zo nu en dan miste was iets vertellen over de "landmarks" tijdens de vaartocht. Joke en Peter, heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

Afstudeerfeest

Geplaatst door: Familie Grisel uit Nederland op: 30-05-2014

Wij wilden het afstuderen van onze zoon op een bijzondere manier met de hele familie vieren. Met Joke van Holland River Tours werd een volledig op maat gemaakt plan ontworpen zodat leden van het gezelschap via vliegtuig/trein, bus en parkeergarage konden worden afgezet en opgehaald. De tocht was geweldig, de kapitein en de mensen aan boord waren precies zoals je je dat idealiter voorstelt en met gids Thea was het helemaal af. Het eten was heerlijk, de wijnen en overige drankjes waren ook prima en werden regelmatig aangeboden.Wij gaan dit zeker nogeens doen en kunnen het iedereen aanraden.

Gezellig met de familie

Geplaatst door: Laura op: 15-04-2014

Zaterdag 30 maart hebben we genoten van een heel ontspannen vaartocht! Jullie partyjacht is echt zo sfeervol en omdat zij zo rustig door het water glijdt, hebben de kinderen het ook enorm naar hun zin gehad. Spelletjes, kleuren, dutjes en voor de 'grote mensen' heerlijke hapjes en drankjes. Super! Hopelijk weer tot gauw aan boord.

Prachtige dag

Geplaatst door: Carina op: 09-04-2014

Na een aantal keren met een partyboat te hebben gevaren, was de ervaring met de Margaretha wel een heel mooie. Prachtig schip, comfortabel, heel goede en lieve betrokken verzorging en een prachtige tocht naar Amsterdam. Tweede paasdag werd een heerlijke feestdag. Dank jullie wel. Ik heb genoten.

2e Paasdag

Geplaatst door: Carla Holtkamp op: 02-04-2014

2e Paasdag 1 april zijn wij van Monnickendam naar Amsterdam mee gevaren op de salon boot de " Margaretha" . Het was fantastisch, de boot, en de bemanning die er alles aan deed om het ons naar de zin te maken en zelfs het weer werkte mee zodat we buiten op het dek van de zon en het mooie uitzicht konden genieten. Joke en Peter dank jullie wel!

 

 

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN