Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Bruiloft arrangementen

Bruiloft arrangementen

Maak van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven op partyjacht Viking. Een dag die helemaal past in uw voorstelling, sfeer en stijl. Geef uw jawoord op het water, bijvoorbeeld varend op de Vecht of gelegen aan de kade in Weesp. Partyjacht Viking is officiële trouwlocatie voor Weesp. Na de huwelijksplechtigheid kan het feest direct beginnen! Hef het glas met champagne en gooi na het aansnijden van de bruidstaart de trossen los.

Officiële trouwlocatie

Partyjacht Viking is een officiële trouwlocatie in de gemeente Weesp. Samen met u maken wij er een onvergetelijke dag van.

Trouwfeest Amsterdam, Muiden of Weesp

Begin uw trouwfeest op het water in Amsterdam, Muiden of Weesp. Vanaf de door u gewenste steiger komt u aan boord en na de feestelijke dag komen u en uw gasten weer hier terug. Wilt u liever ergens anders eindigen? Wij kunnen u ook vanaf een andere opstapplaats of uw trouwlocatie ophalen. Bent u geïnteresseerd in de prachtige vaartocht over de Amstel of Vecht en uw trouwfeest aan boord? Neem gelijk contact met ons op, zodat dit deel van de bruiloft gelijk goed en volgens uw wensen geregeld is.

Voorzieningen aan boord

Aan boord kan alles voor u worden geregeld. Wij presenteren de bruidstaart, schenken de champagne en laten u genieten van onze perfecte catering. En wilt u sfeervolle muziek? Wij hebben een uitstekende accordeonist, of heeft u liever een bandje of een DJ? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Jubileum trouwdag

Viert u dit jaar uw uw koperen, zilveren, gouden, of diamanten bruiloft? Maak samen met familie en vrienden een prachtige vaartocht op partyjacht Viking. Laat ons alles verzorgen en geniet zelf de rust, het uitzicht, van elkaar en de mensen om u heen. Kijk bij de all in arrangementen voor de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

Wilt u voorafgaand aan uw bruiloft uw vrijgezellenfeest vieren, varend door de wateren van Amsterdam, bij Muiden of de Vecht. Zie voor uitgebreide informatie bij onze all in arrangementen.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN