Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Copyright


Copyright - Disclaimer

Copyright met betrekking tot informatie op deze website Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde informatie alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de content is niet toegestaan.

Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van Holland River Tours is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot informatie op deze website Holland River Tours is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Holland River Tours. Holland River Tours is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Holland River Tours zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN