Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Familie vrienden

Familie en vrienden arrangementen

Viking Partyjacht is gespecialiseerd in feesten op het water. De aangename en gemoedelijke sfeer aan boord maakt dat iedereen zich thuis voelt. Tijdens een rondvaart door Amsterdam, of een vaartocht over de Vecht, of naar de Zaanse Schans kunt u onbezorgd genieten van uw gasten en de schitterende omgeving. Wij zorgen voor een perfecte catering en met iets leuks erbij voor de kinderen wordt het snel helemaal uw feestje!

Originele feestlocatie

Wilt u dit jaar voor uw verjaardag, jubileum, of trouwdag eens flink uitpakken? Zoekt u hiervoor een originele feestlocatie om samen met uw familie en vrienden een dag of avond deze speciale gelegenheid te vieren? Denk dan eens aan een vaartocht over het IJsselmeer naar forteneiland Pampus. Of voor een rondvaart  Amsterdam, het Havengebied en de eilanden. Met Holland River Tours maakt u aan boord van Partyjacht Viking uw feest tot een groot succes.

Samen herinneringen ophalen

U wilt voor een familiereünie of jubileum trouwdag natuurlijk de ultieme locatie om iedereen weer eens te zien en gezellig bij te praten. Op het voordek van de Viking is er volop gelegenheid om tijdens een prachtige vaartocht door Amsterdam, over de Amstel of de Vecht samen mooie herinneringen op te halen. Uiteraard verzorgen wij de maaltijd en de drankjes. Vraag naar de mogelijkheden.

vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest hoeft u niet alleen maar af te zien tijdens een survival of verkleed op een bierfiets de straten van Amsterdam onveilig te maken. Vier uw vrijgezellenfeest aan boord van Partyjacht Viking en vaar door de grachten van Amsterdam genietend van een High Thea en laat u afzetten in het centrum van Amsterdam. Of wat denkt u van een avondrondvaart door Amsterdam met een borrel op het voordek, of varen op het IJ terwijl u geniet van een barbecue of een heerlijk buffet. Meer mogelijkheden aan boord zijn o.a. een wijnproeverij en een workshop levensliederen zingen.

Eten, drinken en entertainment aan boord

Laat u tijdens uw vaartocht verwennen met een heerlijk en uitgebreid buffet, een lunchbuffet of een High Thea. Of kiest u voor een barbecue op het voordek? Met een accordeonist erbij wordt uw dagje uit op het water nog gezelliger! Wij bespreken graag de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met al uw wensen, dus neem gauw contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN