Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Feestlocatie

Feestlocatie

Een unieke feestlocatie op een boot? Samen met uw vrienden en familie kunt u bijvoorbeeld uw gouden bruiloft of 50e verjaardag aan boord van Viking partyjacht vieren. Op deze sfeervolle boot kunt u met uw gasten genieten van het samenzijn en een rondvaart door bijvoorbeeld de Amsterdam of op het IJsselmeer of de Vecht.

Feestlocatie in Amsterdam, Muiden of Weesp?

Bent u op zoek naar een unieke Feestlocatie op een boot in Amsterdam, Muiden of bijvoorbeeld Weesp? Viking Partyjacht is een sfeervol, exclusieve feestlocatie op het water voor maximaal 35 personen. Al varend over de prachtige Vecht, de Amstel of door bijvoorbeeld Amsterdam. Met mooi weer kunt u op het voordek in het zonnetje genieten van elkaars gezelschap, en de verschillende uitzichten van mooie landhuizen met theehuisjes tot uitgestrekte natuur, die aan u voorbij trekken.

Haven of open water?

Uw gasten kunnen in een haven naar keus aan boord komen van Viking partyjacht. Wanneer uw gasten allemaal aan boord zijn, kunt u er voor kiezen uit te varen voor een tocht op het water. Ook kunt u in de haven stil blijven liggen, zodat uw gasten van en aan boord kunnen gaan wanneer zij dat willen. Op de Viking kunt u uw feest naar wens invullen; een bijzonder locatie die uw feest voor zowel jong als oud een succes maakt!

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Holland River Tours biedt u niet alleen een bijzondere feestlocatie voor uw feest op een boot. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden verzorgen wij ook de hapjes en drankjes, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Samen met uw gasten kunt u genieten van verse taart of een luxe High Tea, verrassende tapas of misschien zelfs een heerlijk buffet. Op mooie zomerdagen kunnen wij zelfs een gezellige barbecue verzorgen op het voordek van de Viking. Door entertainment door ons aan boord te laten verzorgen, maakt u uw feest helemaal compleet!

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN