Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Familiefeest

Familiefeest

Partyjacht Viking is de ideale varende locatie voor uw familiefeest op een boot. Al varend kunt u de familiebanden weer aanhalen en verhalen vertellen van die ‘goeie ouwe’ tijd. Het is heerlijk genieten tijdens uw familie-uitje, van zowel de afwisseling en de rust en ruimte op het water, als van elkaar. Een dag waarvan u na afloop zegt: “Dit moeten we vaker doen!”

Varend onderweg

Samen onderweg; varend in Amsterdam, naar de Zaanse Schans, of toch liever een dagje op de prachtige rivier de Vecht. U kunt lekker luieren op het voordek met een hapje en een drankje erbij terwijl u geniet van de schitterende omgeving en van de aanwezigheid van uw familie. Indien u onderweg een stop wil maken voor een activiteit, dan kan dat uiteraard ook. U hebt immers de hele dag! Want als u samen met de familie bent, raakt u vast voorlopig niet uitgepraat. Het wordt extra feestelijk als onze ervaren accordeonist uw familiefeest van muziek voorziet.

Maak een uitstapje naar het Muiderslot

Wanneer u kiest voor een vaartocht over de Vecht naar Muiden, dan is een bezoek aan het Muiderslot zeker de moeite waard. Gaat u en uw familie aan wal om het Middeleeuwse kasteel te verkennen, dan zorgen wij ervoor dat als u weer terug aan boord komt het buffet klaar staat. We varen over de Vecht of over het IJsselmeer langs het forteneiland Pampus naar Amsterdam terug.

Culinair verwennen

Tijdens de vaartocht wordt u met heerlijk eten en drinken verwend. Denk bijvoorbeeld aan versgebakken taart bij de koffie, uitgebreide lunchbuffetten, fingerfood, of toch liever een High Tea. De mogelijkheden zijn onbeperkt voor uw familiefeest! Neem voor de mogelijkheden en uw wensen contact met ons op.

Ideaal gelegen

Partyjacht Viking is gelegen in Jachthaven Twellegea, aan de Nieuwendammerdijk in Amsterdam Noord. Deze haven is vlakbij de Ringweg Amsterdam en de Zeeburgertunnel en er is een gratis parkeerplaats. De haven ligt centraal zodat we direct het IJ op kunnen varen en zo in het centrum van Amsterdam zijn. Het jacht biedt ruimte aan maximaal 35 personen.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN