Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Jubileumviering

Jubileumviering

Zoekt u die unieke, sfeervolle locatie voor uw jubileumviering? Aan boord van Partyjacht Viking, het vlaggenschip van Holland River Tours, kunt u samen met uw vrienden of collega’s een prachtige vaartocht maken. Op het voordek kunt u genieten de wisselende omgeving tijdens een rondvaart door Amsterdam of een vaartocht over de Amstel of het IJsselmeer.

Knusse locatie op Viking Partyjacht

Viking Partyjacht is de perfecte locatie voor een onvergetelijk jubileumfeest op het water. Met een centraal gelegen ligplaats waarvandaan u binnen de kortste keren in het centrum van Amsterdam bent, is de Viking een mooie manier om bijvoorbeeld uw zilveren of gouden bruiloft te vieren. En met een gratis parkeerplaats bij de ligplaats van het schip is de Viking de ideale locatie voor uw feest.

Eten, drinken en entertainment aan boord

Laat u verwennen met een heerlijk kopje koffie en zelfgemaakt appelgebak, een heerlijk uitgebreid buffet, een high Thea of een barbecue op het voordek. Met een accordeonist aan boord wordt uw jubileumfeest echt gezellig. Met het entertainment van uw keus maakt u uw jubileumviering op het water helemaal af. Wat voor catering en/of entertainment kiest u?

Ook in de winter een bijzondere locatie op het water

Ook tijdens de wintermaanden is het een waar feest voor uw jubileumviering op het water. Samen met uw vrienden of collega’s komt u aan boord waar de kachel snort en waar het door de vele kaarsjes extra gezellig is. Tijdens het feest kunt u bijvoorbeeld een ontspannen tocht door het havengebied maken. En met echt winterse, lekkere hapjes en drankjes wordt uw jubileumfeest nog sfeervoller!

SAIL Amsterdam 2015

Met Holland River Tours organiseert u tijdens SAIL Amsterdam 2015 een uniek jubileumviering op het water. In augustus 2015 vindt dit bijzondere, internationale spektakel op het water weer plaats. U kunt er bij zijn samen met uw familie en vrienden of u (zakelijke) relaties. Met de geheel verzorgde inclusive arrangementen van Holland River Tours bent u samen met uw relaties zelf onderdeel van SAIL Amsterdam 2015, het grootste maritieme evenement van Europa.
Tijdens de Sail in, worden de imposante Tallships gehaald van IJmuiden naar Amsterdam, dit gebeurt door vele traditionele, klassieke en moderne schepen, U kunt samen met uw relaties hier bij zijn. Ook aan de wal zitten duizenden mensen om deze prachtige vlootschouw te aanschouwen.

Scheepsinformatie Viking Partyjacht

Viking Partyjacht is de perfecte locatie voor een onvergetelijk jubileumsfeest op het water voor maximaal 35 personen. Het Partyjacht ligt bij de Ringweg en de Zeeburgertunnel. Waar een gratis parkeerplaats is bij het schip. En u bent direct in het centrum van Amsterdam.
Mogelijkheden van de Viking vindt u o.a. bij arrangementen, scheepsprijzen, cateringmogelijkheden

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN