Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Amsterdam

  • Amsterdam Marina (ligplaats)
  • Muziekgebouw aan het IJ
  • Lloyd Hotel
  • Eye Filmmuseum
  • Adam Toren

Rondvaart door Amsterdam

Wilt u een boot huren in Amsterdam, op de Vecht of richting Pampus of de Zaanse Schans? De Viking is erg geschikt voor een mooie vaartocht met collega's, relaties, vrienden of familie. Bekijk de arrangementen van een unieke high tea vaartocht tot een uitgebreid buffet of van een prachtig huwelijk op de Vecht tot een barbecue op het bovendek. 

Vanaf de Amsterdam Marina zullen we een mooie vaartocht maken over het IJ, Westerllijke en Oosterlijke Havengebied en langs het authentieke Nieuwendam. Liever door de stad varen? We kunnen via het Oosterdok, Nieuwe Herengracht en Amsterdam richting Ouderkerk aan de Amstel varen. 

Nieuwe architectuur vaartocht Amsterdam

In de jaren ’50 van de vorige eeuw ging de Amsterdamse havenindustrie deels ter ziele. Jarenlang was dit gebied verlaten, maar sinds circa 15 jaar geeft het bezoekers een nieuwe dimensie. Geniet tijdens uw rondvaart Amsterdam aan boord van partyjacht Viking van het Java- en KNSM-eiland, Borneo en Sporenburg. In het  In het Oostelijke deel worden talloze oude pakhuizen afgewisseld met nieuwbouw en hedendaagse architectuur, zoals het bijzondere Muziekgebouw aan het IJ en de passengers terminal Amsterdam. Ook de enorme variëteit aan woningen aan de Scheepstimmermanstraat op Borneo zijn erg uniek.

 

Met rondvaart Amsterdam naar noordelijke IJ-oever, Overhoeks en IJburg

In 2003 besloot de gemeente dat het Shell-terrein aan het IJ ontwikkeld moest worden tot een nieuw stuk Amsterdam. Sindsdien is dit vergeten deel van de stad begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Met Overhoeks werd het centrum van Amsterdam doorgetrokken naar de Noordoever van het IJ. Partyjacht Viking vaart met u langs diverse inspirerende gebouwen, zoals het EYE Filminstituut en de Amsterdam Toren (voormalig shell gebouw). Ook IJburg staat tijdens rondvaart Amsterdam op ons programma. Deze unieke VINEX-locatie ligt op zeven kunstmatige eilanden. Een perfecte omgeving voor een grootstedelijke vaartocht.

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN