Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Presentatie

Presentaties op het water

Bij Holland River Tours kunt u op een unieke locatie samenkomen voor uw presentatie, namelijk op het water! Aan boord van de Viking zijn uw gasten even weg van de alledaagse bezigheden en hebben zij de volle aandacht voor uw product. De Viking Partyjacht is een sfeervolle locatie waar uw productpresentatie dat extra tintje door krijgt. U kunt uw presentatie al varend, stilliggend aan de wal op een mooie locatie of zelfs midden op het IJsselmeer geven; u kiest zelf!

Alle aandacht voor uw product

Stelt u de presentatie van uw productintroductie eens voor op een centrale plek op het water, bijvoorbeeld in Amsterdam of op de Vecht. Zo’n bijzondere plek zal u veel meer aandacht opleveren, dan wanneer u uw presentatie in een zaaltje De juiste locatie zal uw productpresentatie bovendien die extra sfeer geven waar u gasten graag op afkomen. Na afloop kunt u met uw gasten napraten onder het genot van een hapje en een drankje en geniet op het voordek van een rondvaart door Amsterdam.

Opstappen waar u wilt in en rond Amsterdam

Met Holland River Tours kunt u zelf kiezen waar u uw presentatie houdt. De Margaretha kan op verschillende locaties in en rond Amsterdam afmeren. Zo kunt u aan boord komen bij het Centraal Station in Amsterdam maar ook in Diemen, Weesp, Zaandam of aan het IJ of aan de Vecht.

Uw productpresentatie geheel verzorgd

Maak uw presentatie op de Viking helemaal compleet met de uitgebreide cateringmogelijkheden. Wat dacht u van een toost met een glas champagne, lekkere hapjes tussendoor en na afloop een heerlijk buffet, diverse Tapas of zelfs een barbecue. Bekijk de uitgebreide cateringmogelijkheden van Partyjacht Viking.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Viking Partyjacht is een exclusieve locatie op het water waar u uw productpresentatie kunt organiseren voor maximaal 35 personen. De Viking heeft een ligplaats die goed bereikbaar is vanaf de Ringweg van Amsterdam en van waaruit u direct op het IJ bent. Bij de ligplaats van het schip is voldoende parkeergelegenheid, een ideale locatie om uw bijeenkomst op het water te starten!

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN