Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Relatiemarketing varen op het IJsselmeer

Relatiemarketing evenement varen op het IJsselmeer

Organiseer uw relatiemarketing evenement eens op het IJsselmeer. Viking Partyjacht is een sfeervolle locatie voor maximaal 35 personen. Aan boord van de Viking vindt u een sfeervolle omgeving en de rust om met uw relaties te ontspannen en genieten van een goed gesprek. Samen kunt u genieten op het voordek terwijl u aan het varen bent op het IJsselmeer. Laat u inspireren door de arrangementen voor uw relatiemarketing evenement op het IJsselmeer of vraag direct een offerte aan.

Puur genieten op het water

Tijdens het varen in Amsterdam kunt u samen met uw relaties genieten van de veelzijdige cateringmogelijkheden. Wat denkt u van versgebakken appelgebak, heerlijk fingerfood, een uitgebreid buffet of zelfs een complete barbecue aan boord.

Rondvaart via de Vecht naar het IJsselmeer

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor uw relatiemarketing evenement op het IJsselmeer waarbij u al vanaf 2 uur kunt gaan varen. Bij de beroemde route van Amsterdam maakt u een rondvaart met uw relaties via de Vecht en de stadjes Weesp en Muiden naar het IJsselmeer. Graag maken wij een passend arrangement op maat voor u, voor een geslaagde relatiemarketing evenement op het IJsselmeer.

Ideale vertrekhaven voor uw relatiemarketing evenement IJsselmeer

Viking Partyjacht is een sfeervolle, exclusieve evenementenlocatie op het water voor maximaal 35 personen. De Viking heeft een ligplaats in Jachthaven Twellegea aan de Nieuwendammerdijk In Amsterdam Noord. De jachthaven is vlak bij de Ringweg en de Zeeburgertunnel gelegen en er is gratis parkeergelegenheid bij de ligplaats van het schip. Vanuit de haven bent u direct op het IJ en binnen korte tijd op het IJsselmeer.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN