Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Relatiemarketing

Relatiemarketing evenement op het water

Het water is een bijzondere locatie om uw relaties eens uit te nodigen voor een relatiemarketing evenement op het water. Aan boord van de Viking vindt u een sfeervolle omgeving en de rust om met uw relaties te ontspannen en genieten van een goed gesprek. Samen kunt u genieten op het voordek tijdens een rondvaart door Amsterdam, over de prachtige Amstel, de Vecht of het IJsselmeer. Laat u inspireren door de arrangementen voor uw relatiemarketing evenement of vraag direct een offerte aan.

Uw relatiemarketing evenement volledig verzorgd


Terwijl u een goed gesprek met uw relaties heeft, zorgen wij voor de rest. Gezelligheid, heerlijk eten en een verfrissend drankje. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van de veelzijdige cateringmogelijkheden; wat denkt u van zelfgemaakt appelgebak, een uitgebreid buffet, Fingerfood of een barbecue aan boord. Ook het entertainment kunt u naar eigen wens invullen. Kiest u voor live muziek om samen mee te zingen, laat u een accordeonist aan boord komen of geniet u van een wijn- of champagneproeverij met passende hapjes?.

Rondvaart door Amsterdam, over de Amstel, de Vecht of het IJsselmeer?


Er zijn verschillende arrangementen mogelijk waarbij u al vanaf 2 uur kunt gaan varen. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van een mooie zomeravond tijdens een avondtocht in Amsterdam of onze meest gevaren vaartocht “Rondje Groot Amsterdam”. Graag maken wij een passend arrangement op maat voor u, voor een geslaagde relatiemarketing evenement op het water.
Ideale vertrekhaven voor uw relatiemarketing evenement op het water

Partyjacht Viking heeft een ligplaats in Jachthaven Twellegea, goed bereikbaar vanaf de Ringweg en de Zeeburgertunnel. Er is gratis parkeergelegenheid bij de ligplaats en van hieruit bent u direct in het centrum van Amsterdam; het perfecte vertrekpunt om samen met uw relaties te genieten van een vaartocht op het water.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN