Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Rondvaart door Amsterdam

Rondvaart door Amsterdam

Zoekt u een geschikt schip voor een rondvaart Amsterdam? Bijvoorbeeld voor een uitje met uw collega’s, relaties, vrienden of familie. Met partyjacht Viking wordt elke gelegenheid bijzonder! De Viking biedt plaats aan maximaal 35 personen en neemt u mee voor diverse prachtige rondvaarten vanuit Amsterdam. Kiest u voor een vaartocht over de wateren rondom Amsterdam, waarbij u via de Vecht en de stadjes Weesp en Muiden naar het IJsselmeer vaart? Of wordt het de rondvaart Amsterdam, met een bezoek aan het Amsterdamse IJ, het Westelijk en Oostelijk Havengebied en de Amsterdamse Eilanden.

Bekijk op uw gemak onze feestelijke arrangementen bij rondvaart Amsterdam of vraag direct een offerte op maat aan!

Vergane glorie in Amsterdams Havengebied

Tijdens de rondvaart Amsterdam nemen wij u mee naar het Amsterdamse Havengebied en zijn vele bezienswaardigheden. In het oostelijke deel worden talloze oude pakhuizen afgewisseld met nieuwbouw en hedendaagse architectuur, zoals het bijzondere Muziekgebouw aan het IJ. Ook de enorme variëteit aan woningen aan de Scheepstimmermanstraat op Borneo is uniek. Partyschip Viking vaart ook door het Westelijk Havengebied, waar u – naast de geürbaniseerde delen van de stad – de vergane glorie van de nog altijd tot de verbeelding sprekende Amsterdamse havenindustrie kunt bewonderen.

Architectonisch feest op de Amsterdamse Eilanden

In de jaren ’50 van de vorige eeuw ging de Amsterdamse havenindustrie deels ter ziele. Jarenlang was dit gebied verlaten, maar sinds circa 15 jaar geeft het bezoekers een nieuwe dimensie. Geniet tijdens uw rondvaart Amsterdam aan boord van partyjacht Viking van het Java- en KNSM-eiland, Borneo en Sporenburg. Hier vindt u de top van de Amsterdamse woningarchitectuur; voor liefhebbers een feest om te bekijken en te bezoeken. Stap tijdens uw rondvaart Amsterdam uit voor een wandeling door de binnentuinen van het Java-eiland en langs de pittoreske dwarsgelegen grachtjes, de verbinding tussen het IJ en de IJ-haven.

Met rondvaart Amsterdam naar noordelijke IJ-oever, Overhoeks en IJburg

In 2003 besloot de gemeente dat het Shell-terrein aan het IJ ontwikkeld moest worden tot een nieuw stuk Amsterdam. Sindsdien is dit vergeten deel van de stad begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Met Overhoeks werd het centrum van Amsterdam doorgetrokken naar de Noordoever van het IJ. Partyjacht Viking vaart met u langs diverse inspirerende gebouwen, zoals het EYE Filminstituut. Ook IJburg staat tijdens rondvaart Amsterdam op ons programma. Deze unieke VINEX-locatie ligt op zeven kunstmatige eilanden. Een perfecte omgeving voor een grootstedelijke vaartocht.

Kies het arrangement dat het beste bij uw wensen past of vraag direct een offerte aan op maat!

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN