Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

SAIL Amsterdam 2015

Sail Amsterdam 2015 19.-23. Augustus

19.-23.08.2015 vindt de volgende Sail Amsterdam weer plaats; het grootste maritieme feest van Europa! Het evenement is een uniek spektakel op en rond het IJ, waarbij de meest imposante Tall Ships van over de hele wereld naar Amsterdam komen. Met Holland River Tours kunt u tijdens Sail Amsterdam 2015 een uniek evenement op het water organiseren. Samen met uw relaties kunt u er bij zijn, en aan boord van Partyjacht de Viking kunt u alle activiteiten vanaf het water meemaken! Met de geheel verzorgde arrangementen van Holland River Tours, zijn zowel de huur van het schip, de catering als uw parkeerplekken inclusief.

Sail 2010 was snel uitverkocht maar u kunt nu al een optie plaatsen voor 2015 zodat u er zeker van bent dat u het van dichtbij mee kunt maken.

Aan boord van de Viking kunt u tijdens SAIL Amsterdam 9 vaartochten maken:
•    19 augustus ca. 08.15-15.30u: SAIL In
•    19 t/m 22 augustus 20.00-23.30u: Avondvaartocht
•    20 t/m 22 augustus 10.00-12.00u: Ochtendvaartocht
•    20 t/m 22 augustus 14.00-17.30u: Middagvaartocht  pp
•    23 augustus *tijd volgt: SAIL Out
De vaartochten zijn inclusief catering, dranken en btw
Tijden kunnen mogelijk wijzigen.

Verras uw relaties

Sail Amsterdam 2015 is een uniek evenement waarbij u uw relaties kunt verrassen met een bijzondere dag. Het evenement is hét moment voor relatiemarketing; U biedt hen een unieke setting voor een ontspannen dag. Op het water kunt u de banden met uw relaties, klanten en zakenpartners aanhalen en verder te verdiepen.

Sail In

Sail Amsterdam 2015 wordt geopend met de Sail In, waarbij de imposante Tall Ships worden binnengehaald. Vele traditionele, klassieke en moderne schepen zullen de Tall Ships van IJmuiden naar Amsterdam begeleiden. Ook u kunt samen met uw medewerkers of relaties hierbij zijn.  Wilt u ook onderdeel zijn van dit bijzondere schouwspel op het water? Met de Sail In arrangementen van Holland River Tours is het mogelijk!

Alles tot in de puntjes geregeld

Holland River Tours biedt u tijdens Sail Amsterdam 2015 compleet verzorgde arrangementen inclusief heerlijke catering aan. De arrangementen zijn geheel verzorgd; met een feestelijk ontvangst en meevaren met de grote indrukwekkende Sail Amsterdam-vloot wordt het een dag om niet te vergeten. Ook uw parkeergelegenheid is bij de prijs inbegrepen; zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u genieten van dit grootse nautische evenement. Er zijn zowel, dag, middag als avondarrangementen te boeken tijdens Sail Amsterdam 2015.

Ideale opstaphaven voor Sail

Partyjacht de Viking heeft een ligplaats in Amsterdam Marina in Amsterdam Noord, welke u makkelijk kunt bereiken vanaf de Ringweg en de Zeeburgertunnel. Bij de ligplaats kunt u goedkoop parkeren. Vanuit de jachthaven bent u direct op het IJ en bij de IJhaven waar het Sailevenement plaatsvindt; de ideale locatie om uw evenement tijdens Sail Amsterdam te beginnen!

Kies uit een van de vaartochten boven of vraag direct een offerte aan op maat!

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN