Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Salonboot Viking

Historie partyjacht Viking
Het klassieke partyjacht Viking werd in 1928 gebouwd in opdracht van Rijkswaterstaat. Eigenlijk een "koninklijk" schip, koningin Juliana en diverse ministers zijn bij tal van vaartochten aan boord geweest, zoals bij de grote waterwerken langs de Afsluitdijk en de Delta werken.

De salonboot Viking is een prachtig klassiek gelijnd schip. In de winter van 2013/2014 is zij van binnen luxe verbouwd en aangepast aan de tegenwoordige eisen. 

Als passagiersschip heeft de Viking zo'n 30 jaar gevaren op de Vecht vanuit Maarssen. Vele huwelijken hebben zich voltrokken op de Viking. Het fraaie schip met zowel binnen- als buitenruimte is bij uitstek geschikt voor een trouwerij op de Vecht. Ook was het schip regelmatig te gast bij een trouwlocatie langs de Vecht. Zoals bijvoorbeeld Goudestein. U kunt in de gemeente Stichtse Vecht op diverse trouwen. 

Vaargebied
Zakelijke gezelschappen, vrienden of bruidsparen die in "het huwelijksbootje" stappen kunnen op gemoedelijke wijze genieten van een vaartocht over de Vecht, het IJ, de Amstel of naar Pampus, Schellingwoude, Muiden of de Zaanse Schans.
Ook varen door Amsterdam behoort tot de mogelijkheden, zoals langs het scheepvaartmuseum, het Oosterdok, de nieuwe Herengracht en over de Amstel langs de Hermitage en het Amstel hotel.
Bekijk de nieuwe architectuur van het Java en KNSM eiland of vaar met de Viking naar Schellingwoude.

Inmiddels is het schip goedgekeurd voor alle vaarwegen in NL. Dus als u ons wilt boeken vanuit bijvoorbeeld Almere of Rotterdam is dat ook mogelijk.

Ligplaats
De ligplaats van de boot is aan de Bergseweg te Vreeland. Daarnaast hebben we een ligplaats naast restaurant Loetje aan 't IJ in de Amsterdam Marina. De Hiswa te water wordt hier jaarlijks gehouden en het restaurant is o.a. bekend vanwege de heerlijke biefstuk.

Bereikbaarheid in Vreeland
U kunt in Vreeland overal gratis parkeren. Ter voorkoming van overlast voor de bewoners vragen wij groepen om te parkeren op het Sperwerveld, direct naast de N201. Het ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf de boot.

Bereikbaarheid in Amsterdam
Parkeren bij de Amsterdam Marina is € 1.30 p.u.  Adres: werfkade 4, 1033 RA Amsterdam
Met de pont vanaf het Centraal Station ieder half uur om 15 en 45 over het heel (begin van de ochtend en eind van de middag om de 15 minuten). Vaartijd 12 minuten en looptijd 3 minuten.

Boothuur
Prijs: € 750.00 voor de eerste 2 uur 
Vervolg vaaruur € 325.00 
Leeg vaaruur: € 150.00 

Aantal personen : 5  - 50 

Prijzen zijn excl. 6% BTW. Boothuur is incl. 1 persoon bediening. 
Bij gezelschappen van meer dan 25 personen wordt 1 x bediening berekend.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN