Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Trainingslocatie

Trainingslocatie op het water

Denkt u voor uw inspirerende training of cursus eens aan een trainingslocatie op een boot. Even helemaal weg van de alledaagse zaken en de inspirerende rust van het water. Zo kunt u zich volledig concentreren op de cursus en elkaar. In de pauze kunt u samen met uw collega’s genieten op het voordek van het schip. Met de verhelderende inzichten die een training op het water zal creëren, zult u gegarandeerd meer resultaat boeken dan tijdens een training in een zaaltje.

Diverse traininglocaties in en rond Amsterdam

Bent u op zoek naar een flexibele trainingslocatie bij u in de buurt en het liefst op het water? Wij kunnen u op diverse locaties ophalen; denkt u bijvoorbeeld aan het Centraal Station in Amsterdam, het muziekgebouw aan het IJ, diverse plaatsen aan de Amstel, Diemen, Weesp en Muiden. Ook verschillende plekken aan de Vecht, het havengebied en Zaandam behoren tot de mogelijkheden.

Uw training volledig verzorgd

Een dag hard werken maakt hongerig. Tijdens uw training op het water kunt u de catering aan boord van de Viking laten verzorgen. Kiest u voor verschillende heerlijke broodjes en soep, een uitgebreid Hollands lunchbuffet of zelfs een barbecue?

Actie of juist lekker luieren in de pauze?

Tijdens de pauze kunt u natuurlijk lekker even uitrusten en genieten van het zonnetje op het voordek, maar u kunt ook tot actie overgaan. Zo kunt u een (rond)wandeling maken in een pittoresk stadje, een uurtje met antieke speelautomaten spelen of een fietstocht maken door de Hollandse natuur. Wij regelen dit graag voor u

Viking Partyjacht, een unieke trainingslocatie

Viking Partyjacht is een exclusieve trainingslocatie op het water voor uw gezelschap tot maximaal 35 personen. Het schip heeft een ligplaats in Amsterdam Noord; hiervandaan bent u direct op het IJ en in het centrum van Amsterdam. Met voldoende parkeerplaats bij het schip, is de Viking de ideale locatie voor uw training.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN