Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot, maak van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven! U bent vast ook opzoek naar een unieke locatie om elkaar het jawoord te geven. Denk dan eens aan Viking Partyjacht; een prachtig authentieke boot waar u precies die sfeervolle ambiance vindt die past bij een trouwlocatie. Naast een bijzondere locatie kunnen wij ook de catering verzorgen.

Trouwen op een boot in Weesp

Partyjacht Viking is een officiële trouwlocatie in Weesp. Dit betekent dat u trouwt in de gemeente Weesp op een locatie die helemaal aansluit bij uw wensen. Als het ceremoniële deel is geweest, dan is het tijd voor bruidstaart en Prosecco! Nadat de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) het schip heeft verlaten, gooien wij de trossen los en varen met u en uw gasten over de Vecht.

Jubileumtrouwdag

Ook als u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor uw jubileumtrouwdag, dan is Partyjacht Viking misschien wel die plek die u zoekt! Samen met uw familie en vrienden helpen wij u er een schitterende dag op het water van te maken. Laat ons uw feest verzorgen, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Wij helpen u graag

Heeft u speciale wensen voor uw trouwen op een boot? Vrijwel alles kan worden georganiseerd; sfeervolle live muziek, vele mogelijkheden van bruidstaart, bijzonder smaakvolle hapjes, buffetten of maaltijden, tot champagne en/of andere drankjes. Het zal u aan niets ontbreken!

Bekijk hier de speciale arrangementen voor uw trouwdag op het water en vraag direct een offerte via info@hollandrivertours.nl

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN