Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Trouwfeest luxe lunch

Trouwfeest met een luxe lunch | vanaf € 47.50 p.p.

Mogelijke vertrekhavens: Amsterdam,  Muiden, Weesp, Andere afvaarthavens in overleg.
Na het trouwen (aan boord) een luxe lunch 2,5 uur varen in Amsterdam, als u na het ja woord inscheept aan boord van dit prachtig klassiek jacht. Staat de Prosecco voor u klaar, terwijl het bruidpaar geniet van de gasten, wordt er een luxe lunchbuffet neergezet, met heerlijke soep vooraf en dessert toe.
 “Na het trouwen een luxe lunch aan boord”  begint in  Amsterdam aan boord van Partyjacht Viking. Nadat u samen met uw gasten bent ingescheept , staat de Prosecco al voor u klaar, als het  schip  de haven uitvaart. Verteld de bemanning u alles over het reilen en zeilen aan boord en touwfeest kan beginnen.

Onder het varen wordt een luxe lunchbuffet voor u klaar gezet, met vooraf heerlijke Zaanse mosterdsoep en een heerlijk dessert toe
Er wordt koers gezet naar het haven gebied en van daar komen we langs de eilanden, Bij het Oosterdok, gaan we verder over de Oude Schans en langs de Montelbaan toren.

Als we het waterloopplein voorbij zijn, en de Stopera, dan  varend over  de Amstel onder de Magere Brug door, langs de Hermitage, Carré, Amstel hotel  op de terugreis zien we alles nog een keertje van de andere kant.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN