Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Trouwfeest Weesp

Trouwfeest Weesp

Als u zoekt naar een originele en sfeervolle locatie voor uw trouwfeest, dan is partyjacht Viking een prachtige locatie. Gelegen aan de Vechtkade in het oude stadje Weesp biedt ons schip een perfect begin van uw trouwfeest.

Van plechtigheid tot receptie

Omdat partyjacht Viking ook trouwlocatie van de gemeente Weesp is, kunt u ook aan boord elkaar het jawoord geven. Als de huwelijksvoltrekking heeft plaatsgevonden, staat er een glas Prosecco klaar zodat er kan worden geproost. Daarna gaan de trossen los en vertrekken wij voor een vaartocht op de Vecht. Het feest kan beginnen!

Verzorgd varen op de Vecht

Begin u uw vaartocht vanuit Weesp, en vaar op de Vecht. Dit kan zowel omhoog, naar Nigtevecht, Vreeland en Loenen, maar u kunt ook kiezen om naar Muiden (met het Muiderslot) te varen en van daaruit over het IJsselmeer naar het forteiland Pampus. Aan boord zal het u en uw gasten aan hapjes en drankjes niet ontbreken.

Varen op de Vecht en door Amsterdam

Het rondje ‘Groot Amsterdam’ behoort ook tot de mogelijkheden. We varen dan via Muiden, Pampus, IJburg Durgerdam, Schellingwoude, naar Amsterdam. Langs het IJ, de eilanden, Oosterdok, de Nieuwe Herengracht, de Hermitage, via de Amstel, de magere brug, Carré, het Amstel hotel, naar de Weespertrekvaart, dan naar Diemen, Driemond, en Smal Weesp, door Weesp naar de Vechtkade terug.

Bekijk hier de speciale arrangementen voor uw trouwdag op het water en vraag direct een offerte aan op maat info@hollandrivertours.nl

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN