Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Trouwfeest

Trouwfeest

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk een spetterend trouwfeest. Op Viking partyjacht vindt u een prachtige setting voor uw trouwfeest op een boot. Na de huwelijksvoltrekking komt u samen met uw familie en vrienden komt u aan boord in een haven naar keus voor een uniek feest op het water.

Receptie aan boord van de Viking.

Nadat u elkaar het Ja woord heeft gegeven kunt u aan boord van de Viking samenkomen voor een receptie. Eenmaal aan boord staat de champagne klaar voor een toost op het bruidspaar en kunt u de taart aansnijden. Als u wilt kunt u uitvaren voor een vaartocht door bijvoorbeeld Amsterdam of over het IJsselmeer.

Een onvergetelijk trouwfeest op een boot.

Aan het begin van de avond kan het schip voor anker gaan voor een uitgebreid diner. In de salon geniet u van de heerlijkste gerechten, gevolgd door een verrassend dessert. Dan komen uw avondgasten aan boord en kan het feest beginnen. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes kunt u tot in de late uurtjes doorfeesten. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten onder een schitterende sterrenhemel!

Pittoreske haven of open water?

In een haven van uw keus komt u aan boord van Viking partyjacht. U kunt ervoor kiezen om in een schilderachtige haven te blijven liggen zodat uw gasten aan en van boord kunnen gaan wanneer zij dat willen. U kunt er ook voor kiezen om uit te varen en ergens op een mooi plekje buiten de haven voor anker te gaan. Natuurlijk kunt u ook het ruime sop kiezen en al varend uw trouwfeest te vieren. Waar u ook voor kiest, op de Margaretha vindt u altijd die bijzondere ambiance. >

Alles van A-Z voor u geregeld.

Uw huwelijksdag is er één om nooit te vergeten. Alles is precies zoals u het wenst. Om uw dag helemaal compleet te maken verzorgen wij graag alles van A tot Z voor u. Wat dacht u van de catering, zoals verrassende hapjes en een exclusief diner? Natuurlijk horen de drankjes en zelfs uw bruidstaart er ook bij. Ook het entertainment kunnen wij voor u verzorgen. U hoeft enkel uw wensen met ons te bespreken en wij regelen alles voor u. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN