Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Trouwlocatie weesp

Trouwlocatie Weesp

Viking partyjacht is een officiële trouwlocatie in Weesp. Dit betekent dat u trouwt in de gemeente Weesp, op een locatie die helemaal aansluit bij uw wensen; romantisch, speciaal en garant voor een intieme sfeer. Als het ceremoniële deel is geweest, dan is het tijd voor bruidstaart en champagne! Nadat de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) het schip heeft verlaten, gooien wij de trossen los en varen met u en uw gasten over de Vecht.

Altijd een bijzondere locatie

Het gehele jaar is de Viking een perfecte trouwlocatie. Bij mooi weer kan de huwelijksvoltrekking buiten op het voordek plaatsvinden en bij minder mooi weer geeft u elkaar in de gezellige salon het jawoord. Aan boord van ons schip wordt uw trouwdag gegarandeerd de mooiste dag van uw leven.

Trouwen met alles en op en eraan

Indien u kiest voor deze trouwlocatie in Weesp op het water, dan bent u gegarandeerd van een onvergetelijke trouwdag. Aan boord wordt uw trouwfeest tot in de puntjes voor u geregeld, van de officiële trouwplechtigheid, als de vaartocht, zowel de catering, de muziek, als entertainment. U hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Trouwlocatie Weesp

U kunt bij de gemeente Weesp terecht voor de tarieven en de afspraak met de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Zorg dan dat u eerst een optie op een datum bij Viking partyjacht heeft genomen. Het telefoonnummer van de gemeente Weesp afdeling Burgerzaken is 0294 - 491295.

Trouwlocatie aan de Amstel of Vecht

Wij kunnen u en uw bruiloftsgasten op verschillende locaties ophalen of aan het einde van de vaartocht afzetten. Het is natuurlijk wel heel origineel om met een mooi schip aan te komen of opgehaald te worden….

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN