Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Varen op de Amstel

Varen op de Amstel

Wilt u een rondvaart maken over de Amstel met uw collega’s, relaties, vrienden of familie? Met de Viking partyjacht vaart u met maximaal 35 personen ontspannen over de Amstel. De Amstel is een gekanaliseerde rivier ten zuiden van Amsterdam met een lengte van ongeveer 32 kilometer.

Bezienswaardigheden bij varen op de Amstel

Deze ‘ader van de hoofdstad’ blijft een belevenis om te bevaren. In de stad zelf ziet u het museum Hermitage Amsterdam, de Magere Brug, de eeuwenoude Amstelsluizen, Theater Carré, het Amstel Hotel en een grote verscheidenheid aan woonschepen en arken. Even na het passeren van de Berlagebrug wordt u omgeven door het groen van onder andere de Ronde Hoep, geheel onttrokken aan het bruisende leven in Amsterdam.

De tocht over de Amstel

Uw tocht over de Amstel kan eindigen in Ouderkerk aan de Amstel, maar u kunt natuurlijk ook uw tocht in Amsterdam beëindigen en de rivier in omgekeerde richting bewonderen. Dit eventueel in combinatie met nog een tocht door het havengebied. Langs de Amstel vinden we een aantal oude forten die deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam. Tegenwoordig is er, door de constante temperatuur en vochtigheidsgraad, een aantal wijnproeverijen gevestigd.

Kies het arrangement dat het beste bij uw wensen past of vraag direct een offerte aan op maat!

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN