Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Vergaderlocatie Amsterdam

Vergaderlocatie Amsterdam

Op de Viking vindt u een unieke vergaderlocatie in Amsterdam. U kunt al varend over de Vecht vergaderen of u kunt tijdens de pauze genieten van de prachtige omgeving. Het exclusieve jacht biedt u een inspirerende omgeving om te vergaderen. Terwijl u alles bespreekt, verandert de omgeving om u heen; iets dat u en uw genodigden vast zal motiveren.

Varen of stilliggend vergaderen?

Tijdens uw vergadering aan boord van de Viking kan het schip rustig varen door Amsterdam of aanmeren op een rustige, afgelegen plek. De Viking heeft een ligplaats aan de Ringweg (A10) alwaar u ook gratis kunt parkeren. Wij kunnen u ook ophalen op een andere locatie in Amsterdam (bv. Centraal Station of bij de parkeergarage van het Muziekgebouw aan het IJ).

Eten, drinken en gezelligheid aan boord

Aan boord is een complete scheepsbar aanwezig voor al uw drankjes. Ook zijn er diverse lunchmogelijkheden aan boord: van schalen met rijkelijk belegde broodjes tijdens uw vergadering tot een luxe lunchbuffet waarbij u tussendoor even de benen kunt strekken. Na afloop van een intensieve vergadering is het tijd voor ontspanning met een High Thea arrangement of gezellig samen levensliederen zingen samen met een accordeonist of een uitgebreid buffet/barbecue op het voordek. Op een mooie zomeravond kunt u nog lang nagenieten tijdens een avondtocht door Amsterdam.

Viking Partyjacht, unieke vergaderlocatie Amsterdam

Het sfeervolle schip Viking is een unieke vergaderlocatie Amsterdam, voor maximaal 35 personen. Aan boord zijn diverse vergaderfaciliteiten aanwezig, zoals een flip-over, een

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN