Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Vergaderlocatie Weesp

Vergaderlocatie Weesp

Partyjacht Viking is de perfecte vergaderlocatie in het pittoreske vestingstadje Weesp, aan de Vecht. U kunt met uw gasten op diverse locaties in en rond Weesp aan boord komen. Tijdens uw vergadering kan het schip rustig varen over de Vecht, of aan of afmeren op een afgelegen rustige plek. Het exclusieve jacht biedt u een inspirerende omgeving om te vergaderen. Terwijl u alles bespreekt, verandert de omgeving om u heen; iets dat u en uw genodigden vast zal motiveren.

Mogelijke vaarroutes vanuit Weesp

De Kom van Weesp en het Smal Weesp, die Weesp doorsnijden, vormen de belangrijkste verbinding van de Vecht met het Amsterdam-Rijnkanaal en de Weesper trekvaart. Vanuit de stad kunt u naar Loosdrecht, Amsterdam of naar Muiden en het IJsselmeer.

Na de vergadering lekker ontspannen

Als alles is bedacht en gezegd, dan is het tijd om te ontspannen! Geniet met uw genodigden van lekker eten, bijvoorbeeld met een barbecue, of wilt u onder begeleiding van een accordeonist levensliederen zingen? Geen zangers? Boek dan een wijn- of champagneproeverij aan boord.

Viking Partyjacht, unieke vergaderlocatie Weesp

Het sfeervolle schip Viking is een unieke vergaderlocatie in Weesp, voor maximaal 35 personen. Aan boord zijn diverse vergaderfaciliteiten aanwezig, zoals een flip-over, een overheadprojector en een diaprojector.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN