Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie op een boot? Even helemaal weg van uw werkplek en de dagelijkse werkzaamheden? Doe nieuwe inspiratie op en concentreer u helemaal op de vergadering. Viking Partyjacht biedt u een inspirerende vergaderlocatie in en rond Amsterdam.

Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Tijdens uw vergadering aan boord van de Viking kan het schip rustig varen door Amsterdam of aanmeren op een rustige, afgelegen plek. De Viking heeft een ligplaats aan de Ringweg (A10) alwaar u ook gratis kunt parkeren. Wij kunnen u ook ophalen op een andere locatie in Amsterdam (bv. Centraal Station of bij de parkeergarage van het Muziekgebouw aan het IJ).

Meer af in Weesp voor een inspirerende vergadering

In het pittoreske vestingstadje Weesp aan de Vecht vindt u een prachtige vergaderlocatie voor uw bijeenkomst op het water. U kunt met uw gasten op diverse vergaderlocaties in en rond Weesp aan boord komen. Tijdens uw vergadering kan het schip rustig varen over de Vecht, of aan of afmeren op een afgelegen rustige plek.

Vergaderen in Muiden, Durgerdam of IJburg

Voor uw zakelijke bijeenkomst kunt u met uw collega’s samen komen op het water. Op de Viking vindt u een unieke vergaderlocatie in Muiden. Vanuit Muiden heeft u meerdere mogelijkheden voor uw meeting. U kunt.al varend over de Vecht vergaderen of u kunt tijdens de pauze genieten van de prachtige omgeving. Ook kunt u een meeting organiseren in Durgerdam, in IJburg of op het IJsselmeer, alwaar u in de lunchpauze het Forteiland Pampus kunt bezoeken.

Eten, drinken en gezelligheid aan boord

Aan boord is een complete scheepsbar aanwezig voor al uw drankjes. Ook zijn er diverse lunchmogelijkheden aan boord: van schalen met rijkelijk belegde broodjes tijdens uw vergadering tot een luxe lunchbuffet waarbij u tussendoor even de benen kunt strekken. Na afloop van een intensieve vergadering is het tijd voor ontspanning met een High Thea arrangement of gezellig samen levensliederen zingen samen met een accordeonist of een uitgebreid buffet/barbecue op het voordek. Op een mooie zomeravond kunt u nog lang nagenieten tijdens een avondtocht door Amsterdam.

Viking Partyjacht

Het sfeervolle schip de Viking is een unieke vergaderlocatie op het water voor maximaal 35 personen. Aan boord zijn diverse vergaderfaciliteiten aanwezig zoals een flip-over en een overheadprojector met laptop.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN