Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Verjaardag

Verjaardag

Wilt u dit jaar uw verjaardag op een speciale manier vieren, omdat u bijvoorbeeld Abraham ziet of u zich Sarah mag noemen? Uw vijftigste verjaardag verdient een pracht locatie! Vier daarom uw samen met uw vrienden en familie uw verjaardagsfeest op een boot aan boord van partyjacht Viking. Eenmaal aan boord wordt alles voor u en uw gasten geregeld, zodat het enige dat u hoeft te doen, is feestvieren!

Partyjacht Viking voor elke feestelijke dag

Uiteraard hoeft u geen vijftig te worden om uw verjaardag op een boot te vieren. Partyjacht Viking is voor elke feestelijke dag een prachtige, sfeervolle en exclusieve locatie. Het jacht biedt plaats aan maximaal 35 personen, die tijdens een heerlijke vaartocht kunnen genieten van alle luxe en een uitstekend verzorgde catering.

Alles volledig verzorgd

Als u van te voren met ons bespreekt wat uw wensen zijn, dan hebt u op uw feestelijke dag alle tijd voor uw gasten. Wilt u smullen van onze zelfgemaakte taarten bij een kop koffie of thee? Of kiest u voor een receptie met een heerlijk buffet en champagne? Of hebt u toch liever een High Tea? In de zomer is het zelfs mogelijk om te barbecuen op het voordek! En na alle culinaire heerlijkheden blijft u aan boord om tot laat door te feesten.

Blijft u of vaart u mee?

Met partyjacht Viking heeft u de mogelijkheid om uw verjaardag te vieren op het water in Amsterdam, Muiden of Weesp . U kunt haar huren met of zonder mooie rondvaart. Dus kiest u ervoor om de hele avond te blijven feesten met buiten het prachtige uitzicht over de Amstel? Of houdt u van variatie? Dan past de vaartocht door Amsterdam, over de Vecht of de Amstel meer bij u. Wellicht hebt u andere ideeën die ook tot de mogelijkheden behoren? Neem daarom zeker contact met ons op!

Mooie rondvaarten

Aan boord van Viking Partyjacht kunt u mooie rondvaarten maken door het Havengebied van Amsterdam, langs de eilanden en door Amsterdam, via de nieuwe Herengracht, over de Amstel en naar de Vecht. Al varend over de prachtige rivier de Vecht, is het op het voordek heerlijk genieten van de rustige omgeving met haar mooie landhuizen, theehuisjes en doorkijkjes, maar vooral van elkaar; u en uw gasten.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN