Zakelijke arrangementen

Bruiloft arrangementen

Familie/groeps arrangementen

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Met uw vrijgezellenfeest een boot huren? Een aankomende bruiloft is natuurlijk een goede gelegenheid om samen met de aanstaande bruid of bruidegom een leuke dag te hebben en samen herinneringen op te halen. Samen even weg en er een onvergetelijke dag van maken. Op Viking partyjacht kunt u samen varen door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten en genieten van elkaars gezelschap tijdens een gezellige vrijgezellendag.

High Tea of wijnproeverij tijdens het varen?

Aan boord van de Viking geniet u tijdens het varen van een lekker drankje en een goed gesprek. Daarnaast kun u aan boord een leuke activiteit organiseren. Wat denkt u van een luxe High Tea met heerlijke hapjes of een wijnproeverij voor de echte kenners?

Boot huren en meer

U kunt uw vaartocht combineren met activiteiten aan wal. 's Ochtends komt u aan boord van Viking partyjacht en zet koers naar een bestemming van uw keus. Aangekomen op uw bestemming kunt u een leuke activiteit aan land organiseren, bijvoorbeeld een bezoek aan Forteiland Pampus.Varen door Amsterdam, het IJsselmeer of de Vecht; u kiest!

Tijdens uw vrijgezellenfeest kunt u aan boord komen van de Viking in een haven naar keus. Zo kunt u gaan varen op bijvoorbeeld de Vecht, of in de Zaanse Schans. U kunt er ook voor kiezen om in Weesp of Muiden aan boord te komen en bijvoorbeeld het Muiderslot te bezoeken. Groot Amsterdam en het Amsterdamse havengebied lenen zich uitstekend voor een rondvaart.
Uw vrijgezellenfeest geheel verzorgd

Met Holland River Tours heeft u de keus uit uitgebreide cateringmogelijkheden. Zo kunt u aan boord verschillende hapjes of bijvoorbeeld een lekkere lunch laten verzorgen. Ook een heerlijk buffet of een gezellige barbecue aan dek behoort tot de mogelijkheden. Wilt u ook entertainment aan boord? Wij regelen het graag voor u!

Viking Partyjacht

Viking Partyjacht is een sfeervolle, exclusieve evenementenlocatie op het water voor maximaal 35 personen. Het partyjacht heeft een ligplaats in Amsterdam Noord, waarvandaan u direct op het IJ en in het centrum van Amsterdam bent. Met gratis parkeerplaats bij het schip is dit het ideale vertrekpunt voor uw vrijgezellenfeest.

    Barbecue aan boord | vanaf € 56.50 p.p.

Vrijblijvende offerte aanvraag

correspondentieadres

Holland River Tours
Binnenkant 1 
1011 BG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 4205015
Mail : info@hollandrivertours.nl

twitterfacebook

NAAR BOVEN